De wijken van Curacao: Cas Abou

11 december 2022
Cas Abou curacao, buy house cas abou, real estate agent cas abou curacao, international fine living

De wijken van Curacao: Cas Abou

Welkom in Cas Abou – een van de mooiste wijken op het Caribische eiland Curaçao! Met zijn adembenemende uitzicht op de kristalblauwe Caribische zee, de nabijheid van het weelderig groene natuurgebied Christoffelberg en een van de beste stranden van Curaçao voor de deur, is het geen verrassing dat huiseigenaren hier graag willen pronken met hun mooie huizen . Er staan ​​nog wat kavels leeg, en heel soms hebben we ook nog wat kavels op Cas Abou te koop. Als u ooit uw droomhuis wilde bouwen waar locatie, locatie, locatie de sleutel is; dit is uw kans.

Cas Abou is een populaire wijk om te wonen de laatste jaren. U vindt hier dan ook een uiteenlopende mengeling van nationaliteiten want huizen die te koop staan ​​op Cas Abou Curaçao worden snel opgepikt door huizenjagers van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning of een intieme vakantieplek, in deze buurt is voor ieder wat wils. U kunt villa’s in Hacienda-stijl vinden met een spectaculair uitzicht op de oceaan of designvilla’s met infinity zwembaden. Gelegen op het zuidelijkste puntje van het Caribisch gebied, biedt Curaçao prachtige stranden en een tropisch paradijs.

Landhuis Cas Abou

Landhuis Cas Abou, het 17e-eeuwse landhuis dat aan de ingang van de weg naar de woonwijk Cas Abou ligt, heeft twee bijnamen: Engelenberg en Zegening. Het was ooit eigendom van Willebrord van Engelen die ook een tweede plantage op Curaçao had genaamd Plantage Van Engelen. Op dit landgoed van 400 hectare werd landbouw en zoutwinning bedreven. De overgebleven zoutpannen zijn nu drooggevallen maar blijven stille herinneringen aan lang vervlogen tijden.

Cas Abou Beach

Cas Abou is het mooiste strand van Curaçao, maar wordt zelfs wereldwijd erkend door National Geographic vanwege zijn schoonheid. Er zijn tal van palapa’s en ligbedden beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Parkeren doet u op de ruime parkeerplaats vlak achter het strand. Op het strand vind u een openlucht massagesalon, duikshop en een eenvoudig restaurant. De vriendelijke strandbeheerders zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Mocht u denken, ik ben hier al eerder geweest? De film Bon Bini Beach, een Nederlandse soap serie is hier opgenomen.

Bent u op zoek naar een huis om te kopen op Cas Abou? Bekijk deze sectie of neem contact met ons op voor stille verkoop.

Locatie Cas Abou ( Google Map directions here)

Cas Abou curacao, buy house cas abou, real estate agent cas abou curacao, international fine living

Categorieën: Curacao wijken

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Last items

Trustpilot